Нужна ви е помощ? Позвънете ни
0889 891 000

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

HENKEL

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

HENKEL

Основана през 1876 г. от Фриц Хенкел в Маастрихт-Аахен в Германия През 1986 г. Henkel придобива Ceresit – водеща марка на пазара за топлоизолация и хидроизолация. Така Henkel разширява своя асортимент от химически продукти за строителството, засилва своите позиции в Източна Европа и продължава да разширява присъствието си в Азия, Близкия Изток и Латинска Америка. Oсновни категории: лепила за плочки, хидроизолация, топлоизолация за дома и богат асортимент от специални продукти и системни решения за нуждите на промишлеността и професионалистите в строителството.

HENKEL

HENKEL Изображение

Основана през 1876 г. от Фриц Хенкел в Маастрихт-Аахен в Германия

През 1986 г. Henkel придобива Ceresit – водеща марка на пазара за топлоизолация и хидроизолация. Така Henkel разширява своя асортимент от химически продукти за строителството, засилва своите позиции в Източна Европа и продължава да разширява присъствието си в Азия, Близкия Изток и Латинска Америка.

Oсновни категории: лепила за плочки, хидроизолация, топлоизолация за дома и богат асортимент от специални продукти и системни решения за нуждите на промишлеността и професионалистите в строителството.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!