Нужна ви е помощ? Позвънете ни
02 81 80 826

Меню
Меню

Поръчка и доставка

По какъв начин можете да получите поръчаната от вас стока:

maxxmart. предлага на своите клиенти няколко удобни начина за получаване на направените от тях поръчки. На място в нашите магазини, доставка с куриер или транспорт на фирмата, директно до вашия дом или офис. Доставки се извършват само на територията на страната.

Взимане от магазин:

Вие може да заявите взимане на поръчаната от Вас стока в удобен за Вас търговски обект на maxxmart. Когато вашата заявка бъде обработена в системата, наш оператор ще се свърже с Вас, за да ви информира дали поръчаната стока е налична в посочения обект. При налична стока Вие можете да вземете поръчката си веднага. Ако стоката не е налична, срока за нейната доставката е от 1 до 5 дни, в зависимост от спецификата на стоката. 

*Поръчките се обработват всеки делничен ден от 08:30ч. до 17:30ч. Поръчки направени след 17:30ч. в петък, се обработват в понеделник.

Доставка с куриерски фирми:

Доставка с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката Ви е била приета и обработена, като ако има някаква причина за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това.

maxxmart.eu работи с куриерска фирма Транспрес. Цената на доставката варира в зависимост от теглото и обема на поръчаните стоки. 

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

Цена за пратка с тегло до 0.500 кг – 5.20 лв.

Цена за пратка с тегло до 1 кг – 6.20 лв.

Цена за пратка с тегло до 2 кг – 6.70 лв.

Цена за пратка с тегло до 5 кг. - 7.50 лв.

Цена за пратка с тегло над 5 до 10 кг - 12 лв.

Цена за пратка с тегло над 10 до 15 кг – 16 лв.

Цена за пратка с тегло над 15 до 31.5 кг. – 20 лв.

*Поръчките се обработват всеки делничен ден от 08:30ч. до 17:30ч. Поръчки направени след 17:30ч. в петък, се обработват в понеделник.

Доставка с транспорт на Сдружение Топливо:

Доставка с транспорт на фирмата обикновено отнема около 3 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена. Този начин на доставка обикновено се използва за градивни строителни материали, изолационни строителни материали, сухи смеси и др. Цената за този вид доставка се договаря допълнително.  

Сравнение на продукти