Нужна ви е помощ? Позвънете ни
\

Меню
Меню

За нас

Има четири вида компании:

Тези, които карат нещата да се случват;
Тези, които гледат какво се случва и реагират;
Тези, които гледат какво се случва и не реагират;
Тези, които не забелязват, че нещо се е случило.

Ние определено се стремим да бъдем сред първите. „Едно е да се стремиш, а друго е да бъдеш.”, биха възразили по-критичните от Вас. „Бъдещето не е това, което беше. Променяш се или умираш.”, бихме отвърнали ние в стремежа си да бъдем сред тези компании, които карат нещата да се случват.

maxxmart. предлага голямо разнообразие от продукти - повече от 80 000 артикула на достъпни цени, разделени в няколко категории строителство, интериор, техника/инструменти и всичко за градината. Богатият асортимент се допълва от съвкупност от допълнителни услуги:

  • Над 30 години на пазара;
  • Над 30 търговски обекта в цялата страна;
  • Над 15 търговски обекта в София;
  • Над 650 служители, част от които са с нас над 20г;
  • Онлайн магазин с голямо разнообразие от продукти;
  • Всяка година започваме нови творчески проекти…

Сигурно е, че в следващите редове няма да прочетете стандартните ключови думи, които може да откриете в почти всеки втори сайт на фирмения профил „За нас“. Ние няма да Ви кажем, че се различаваме от нашите конкуренти с по-качествени продукти, услуги и решения, с по-добро обслужване и лоялни партньорски отношения. Няма да Ви го кажем, защото това бяха добри конкурентни предимства преди години.

Днес в една силно конкурираща се и динамично развиваща се пазарна среда тези предимства са се превърнали в задължителни условия и предпоставки за развитие на всяка уважаваща себе си организация. Наред с тях ние уважаваме своите клиенти, защото вярваме, че уважението се получава само чрез оказването му.

Ние се стремим винаги и във всичко да бъдем различни, търсейки смислени разлики, а не по-добра еднаквост. Ние проповядваме идеята, че качеството се измерва с броя на клиентите, които са се върнали отново, защото ако не изграждаме стабилни отношения с клиентите си и те няма да изграждат сградите си с нашите строителни материали.

Сякаш няма защо повече да се пише за нас – търгуваме със строителни материали и се интересуваме от Вас.

Това е.

Сравнение на продукти