Нужна ви е помощ? Позвънете ни
\

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

VELUX

Изход за покрив 45 x 73 VELTA VELUX
Изходът за покрив Velta е специално създаден за неотоплени, необитаеми помещения. Касата е от борова дървесина, ...
305,00 лв.
Запитване
Изход за покрив 45 x 55 VELTA VELUX
Изход за покрив за необитаеми и неизолирани тавански помещения VLT 025  45 x 55 см    20°до ...
255,00 лв.

VELUX

ВЕЛУКС България ЕООД е търговска и маркетингова организация, създадена през 2000 г. Ние сме част от международната Група VELUX, която извършва продажби и производствена дейност в повече от 40 държави и има над 10 000 служители в целия свят.  Вече повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Страст към дневната светлина, свежия въздух и по-добра жилищна среда - ето така сложихме началото на фирмата си преди повече от 75 години. И все още това ни стимулира да вървим напред.    В централния ни офис и шоурум в София извършваме всички административни операции. Всички наши екипи – работа с клиенти, финансов, маркетинг и информационни системи – работят в много тясно взаимодействие един с друг. А регионалните ни мениджъри са специализирани в продажбите професионалисти, които отговарят за цялата страна. Във всичко, което правим, определяме най-високите стандарти. За качество на продуктите, бизнес поведение и отговорно гражданство.

VELUX

VELUX Изображение

ВЕЛУКС България ЕООД е търговска и маркетингова организация, създадена през 2000 г.

Ние сме част от международната Група VELUX, която извършва продажби и производствена дейност в повече от 40 държави и има над 10 000 служители в целия свят.  Вече повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Страст към дневната светлина, свежия въздух и по-добра жилищна среда - ето така сложихме началото на фирмата си преди повече от 75 години. И все още това ни стимулира да вървим напред.    В централния ни офис и шоурум в София извършваме всички административни операции. Всички наши екипи – работа с клиенти, финансов, маркетинг и информационни системи – работят в много тясно взаимодействие един с друг. А регионалните ни мениджъри са специализирани в продажбите професионалисти, които отговарят за цялата страна.

Във всичко, което правим, определяме най-високите стандарти. За качество на продуктите, бизнес поведение и отговорно гражданство.

Сравнение на продукти